Brazilia Fazenda Lagoa, Nr.11

In stoc

14,00 lei

Tarie (concentratie): 1

Faimoasa regiunea ”Sul de Minas” este amplasata in mijlocul statului Minas Gerais, cu un relief variat caracterizat prin lanturi de munti, multe lacuri mici si un sol bogat in minerale. Primii arbori de cafea au fost plantati aici cu mai mult de 100 de ani in urma. Plantatia este situata la o altitudine de 950 – 1,200 m si este inconjurata de suprafete mari de jungla. Datorita pozitiei geografice si asteptarilor mari in ceea ce priveste calitatea, cafeaua este exclusiv recoltata manual. De asemenea, in procesul de prelucrare boabele de cafea, partial decojite de pulpa, sunt uscate la soare timp de doua zile si isi extrag “dulceata” din pulpa fructului. 

Aceasta cafea exceptionala braziliana impresioneaza prin aroma nu foarte puternica dar armonioasa. Cu un gust un pic dulceag, de lunga durata si cu o nota finala  specifica, de ciocolata, Fazenda Lagoa face ca fiecare iubitor de cafea sa se exalteze in compania ei!

Ingrediente Cafea de origine, 100% Arabica
Tarie (concentratie) 1
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.
Nota 
Ayako F
02-08-2014

Cu presa franceza

Mie imi place sa beau aceasta cafea folosind presa franceza de la Maya. Mi se pare gustul mai aproape de boabe de cafea. Cand o pregatesc cu presa franceza pun mai mult cafea. O lingurita mai mult. mAyako

Scrieți-vă părerea !

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.