Jamaica Blue Mountain, Nr.5

74,00 lei

Tarie (concentratie): 1

Marginiti de Kingston la sud si Port Antonio la nord,  Muntii Albastri sunt printre cei mai inalti din Caraibe si reprezinta o zona propice cultivarii cafelei.

Temperaturile sunt potrivite, ploile dese, iar solul bogat in humus datorita activitatii vulcanice.

Pentru ca sunt crescute la inaltime, plantelor le ia mai mult timp sa se dezvolte,  fructele avand nevoie de aproximativ zece luni pentru parguire. Inainte de a fi exportata in butoaie de lemn, cafeaua primeste certificarea oficiala in urma unui proces riguros. Aproape 90% din productia anuala este exportata in Japonia , unde nu este neobisnuit sa platesti mai mult de 10 USD pentru o ceasca de cafea Blue Mountain. A devenit un obicei sa oferi Jamaica Blue Mountain impatimitilor de cafea ca si cadou in prima zi de Anul Nou, japonezii fiind fani declarati ai acestei cafele devenita cult pentru ei.

Daca te gandesti ca aroma dulceaga, aciditatea moderata si gustul intens, clar si cu note de alune, vin la pachet cu doar 0.7% cofeina, s-ar putea sa li te alaturi!

Aceasta specialitate de cafea este o experienta absoluta!

Ingrediente Cafea de origine, 100% Arabica
Tarie (concentratie) 1
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Timp preparare intre 4-6 minute
Temperatura preparare intre 90 C si 96 C
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.