Panama Vulcan Baru, Nr.18

15,00 lei

Nivel teina: 2

Panama este o ţară care nu doar că are un canal faimos în întreaga lume, dar are de asemenea şi o industrie a cafelei, care produce cafea de calitate excepţională, de multă vreme încoace. În ţinuturile muntoase ale statului Panama, în provincia vestică Chiriqui, se află frumosul oraş Boquete, cu o populaţie de numai circa 14.000 locuitori. Regiunea este numită Valea Florilor şi a Primăverii Veşnice. Graţie caracterului complex şi aromat, această cafea aparţine topului cafelelor preferate de gourmets. Aroma de bază mediu-uşoară este armonizată de aciditatea controlată a gustului. Datorită prăjirii medii, se dezvoltă arome uşor florale, de cicolată, care asigură un gust proeminent care persistă. Trebuie neapărat să încerci această cafea fără lapte sau zahăr. Lasă-te surprins şi uimit de această mică plantatie de cafea.

Nivel teina 2
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru 25ml apa
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.