Costa Rica Tarrazu, Nr.23

15,00 lei

Tarie (concentratie): 2

Când Cristofor Columb a ancorat în Costa Rica( în spaniola înseamnă coastă bogată), aici inca nu era cafea de descoperit. Doar în urmă cu 250 de ani, primele plante au fost aduse din Cuba. Astăzi, aici se găsesc mai mult de o sută de arbori de cafea pe cap de locuitor. Această ţară este o mare producătoare de cafea; Costa Rica a fost prima ţară din America Centrală care a folosit inovaţiile ştiinţifice şi tehnologia de ultimă oră în agricultură, conducând producţia de cafea la un standard de excelenţă. Costa Rica Tarrazu obţine recunoaşterea internaţională prin aroma sa acidă. Gustul este foarte fin şi este rezultatul unui proces de prăjire manual. Un cuprins armonios al aromei completează profilul acestei cafele cu adevărat excepţionale. Costa Rica Tarrazu este una din cele mai bune cafele din lume.

Tarie (concentratie) 2
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru 25ml apa
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.