Ai 0 produs(e) in cos
Nu ai produse in cos
Trei tipuri de ceaiuri provin din Sri Lanka, in functie de altitudinea la care sunt cultivate, iar acesta este cel mai “inalt” dintre ele, in ambele sensuri ale cuvantului. Ceylon Uva este un ceai de tarie medie, cu o iuteala bine dozata, completata de clasica nota de malt care il caracterizeaza. Are culoarea intensa a chihlimbarului.
Ceylon Uva este recoltat de pe una dintre cele mai vechi și mai cunoscute grădini de ceai din Sri Lanka. Plantația acoperă o suprafață de peste 300 de hectare și majoritatea tufișurilor au o vechime de aproape un secol. Aceste plante nu sunt la fel de productive precum erau, dar produc o frunză de înaltă calitate, ceea ce face ca acest ceai Pekoe să fie atât de special.
Ingrediente | ceai negru |
Nivel teina | 2 |
Dozaj Ceai | 1 lingurita / 200 ml |
Timp de infuzie | 2-4 minute |
Temperatura de infuzie | 100°C |