Matcha Bio Platinum

199,00 lei

Nivel teina: 2

Matcha platinum ceremonial grade, unul din cele mai bune pe care le puteti cumpara. Cultivat in partea de sud a insulei Kyushu, acest excelent si exclusivist matcha bio iti ofera o experienta incomparabila. Gustul intens, proaspat si usor dulce il face sa fie foarte apreciat de maestrii ceaiului din Japonia. 

Pudra se vinde in cutie de metal de 30g, ferita de aer si lumina.

Ingrediente ceai verde tencha din Japonia, bio
Nivel teina 2
Dozaj Ceai 1 gram / 100 ml
Timp de infuzie 1 min
Temperatura de infuzie 70°C
Recomandari servire Pune 1/2 lingurita de pudra intr-un bol matcha cu 100 ml de apa la 80C, apoi amesteca bine cu pamatuful de matcha pentru 30 de secunde pana face spuma.
Nota 
Ana
24-11-2019

Gramaj

...???

Nota 
Andrei A
30-05-2018

un produs de calitate

Daca judecam calitatea pulberei matcha dupa culoarea sa, va spun ca aceasta are verdele cel mai intens dintre toate celelalte pulbere de matcha incercate! Gustul este unul soft, proaspat, ierbos, care vine sa intareasca aprecierea initiala doar dupa contactul vizual, si anume ca avem de-a face cu un produs de calitate! Efectul imediat este acelasi ca in majoritatea ceaiurilor matcha, iti potenteaza metabolismul oferindu-ti un "burst", "o explozie" de energie contrabalansat in acelasi timp de o senzatie de calm si pace ceea ce-l difenrentiaza fundamental de cel al cafelei (de fapt, cam eceasta este diferenta intre efectul teinei si cel al cafeinei in organism). De aceeea acest sortiment de ceai (unde practic consumi intreaga frunza de ceai) este foarte apreciat in culturile extremului orient (mai cu seama cea japoneza) unde insoteste meditatia, avand un ritual bine definit.

Scrieți-vă părerea !

Scrieți-vă părerea

Matcha Bio Platinum

Matcha Bio Platinum

Scrieți-vă părerea

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.