Ai 0 produs(e) in cos
Nu ai produse in cos
Kabusecha, sau "ceaiul acoperit", este o bijuterie a tradiției japoneze, ce pare o combinatie din cel mai bun Gyokuro si Sencha. Cultivat sub o umbră delicată timp de 7 până la 10 zile, acest ceai îmbină prospețimea revigorantă a sencha cu dulceața subtilă a gyokuro. Frunzele sale de un verde vibrant oferă o infuzie de culoare galben-verzuie, cu un gust are îi conferă o bogată aromă umami și o dulceață delicată., captivând simțurile la fiecare înghițitură. Ideal pentru momentele de relaxare sau pentru a fi savurat alături de prieteni, kabusecha promite nu doar o experiență de degustare, ci și o călătorie în inima culturii japoneze. Fiecare ceașcă este o invitație la contemplare și bucurie, transformând fiecare moment într-o sărbătoare a aromelor.Un ceai ce pare o combinatie din cel mai bun Gyokuro si Sencha.
Orihime este o printesa din una din cele mai cunoscute povesti romantice japoneze. Tanabata este un festival ce se tine in onoarea printesei pe 7 iulie.
Puteti prepara acest ceai si la rece (cold brew), folosind 5g de ceai în 200 ml apă cu gheata, lăsându-l să infuzeze timp de 10-15 minute pentru a evidenția aromele delicate și umami.
| Ingrediente | ceai verde Japonia, organic |
| Nivel teina | 2 |
| Dozaj Ceai | 1 lingurita / 200 ml |
| Timp de infuzie | 2-3 minute |
| Temperatura de infuzie | 60°C |