Dintotdeauna am considerat că în viață trebuie să construiești în jurul lucrurilor care îți dau sens. Familia, prietenii, valorile și principiile care te definesc. Preocuparea pentru un stil de viață sănătos, curiozitatea de a explora culturi diferite și dragostea pentru fiica mea, Maia, mi-au dat curajul să pornesc în 2013 această aventură.

Ceaiul mi-a schimbat, fără îndoială, viața, așa că mi-am propus să aduc pasiunea pentru ceaiuri de calitate din întreaga lume în fața celor care știu să se bucure de viață, oricât de alertă ar fi ea. Mi-am propus să pot veni în fața fiecăruia dintre clienții mei cu o experiență personalizată și să îi provoc să încerce mereu ceva nou. În timp am reușit să adun aici peste 130 de varietăți de ceaiuri, cafele, ciocolate calde, accesorii, fiecare cu propria-i poveste, fiecare atent selectate.

După mii de întâlniri în jurul ceaiului, am decis să transform Maya Tea, la final de 2018, în Tea Hugs – un nume nou care să cuprindă esența a ceea ce simt că noi am reușit să devenim: acel prieten de nădejde care știe cum să îți ofere energia necesară pentru a te bucura de orice zi. Ceaiul nu este decât o îmbrățișare într-o cană, așa că vă invit să vă alegeți îmbrățișarea care vi se potrivește.

Sunt Cristian Strănutu și vă mulțumesc că zi de zi construim împreună o poveste despre ceai și despre oameni.


Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.