Iti recomandam sa citesti cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Accesarea, vizitarea, folosirea si cumpararea produselor şi serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni şi conditii. Fortiter srl isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Fortiter srl. Folosirea fara acordul in scris, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil si penal).

Cum se pot face comenzi

Online: www.teahugs.ro

Telefonic: 0725556292

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa te inregistrezi, folosind o adresa de e-mail valida.

Alege produsul dorit si apoi click pe simbolul "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese click pe “Produse in cos”, in partea din dreapta sus a paginii.

Te rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completezi atat datele tale de contact cat si adresa de livrare in sectiunea “Contul meu”.

Securitatea datelor personale si a informatiilor. Confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletine informative, facilitarea comunicarii cu clientii sai, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc.

Pe site-ul www.teahugs.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 

Fortiter srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate  nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Fortiter srl nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Promotii si concursuri

Fortiter srl isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Societatea nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

In cazul in care exista nemultumiri fata de produsele achizitionate clientul are dreptul sa notifice in scris Fortiter srl ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b). Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Notificarea in scris consta intr-un document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire catre Fortiter srl, la adresa mentionata mai jos sau in sectiunea "Contact", de pe pagina noastra de web mayatea.ro. Notificarea va include obligatoriu si contul unde se va rambursa contravaloarea cumparaturii (exceptand taxele de transport).

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar Fortiter srl poate refuza coletul. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni, etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

In cazul indeplinirii conditiilor de mai sus, Fortiter srl va inapoia valoarea comenzii (exclusiv taxele de transport) in cel mult 10 zile lucratoare de la data returnarii produselor, prin transfer bancar in contul specificat de client in notificare.

Prin exceptie de la conditiile de mai sus, doar in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie in primele 24 ore de la receptie, returnarea se poate face pe cheltuiala Fortiter srl, clientul putand opta pentru inlocuirea produselor sau restituirea imediata a valorii lor. Regulile privind restituirea in starea originala a produselor se aplica, cu exceptia situatiilor in care viciile de fabricatie s-au constatat dupa desigilarea produselor.

Reclamatii privind produsele

Fortiter srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate, acestea fiind puse la dispozitie de catre furnizori. Asadar, informatiile utilizate de mayatea.ro pentru descrierea produselor/serviciilor oferite si disonibile pe site-ul www.teahugs.ro (indiferent daca este vorba de imagini statice sau dinamice, prezentari multimedia etc), nu reprezinta o obligatie contractuala Fortiter srl, aceste imagini fiind prezentate cu titlu informativ.  Fortiter srl isi rezerva dreptul de a introduce pe site-ul mayatea.ro, bannere publicitare/link-uri spre alte site-uri in conditile legale.

De asemenea, Fortiter srl isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai face parte din oferta curenta a furnizorului, acesta a schimbat pretul sau a intervenit un motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu furnizorii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au suferit modificari ulterioare plasarii comenzii, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra are obligatia de a informa clientul despre modificarile aparute in cel mai scurt timp posibil, urmand ca acesta din urma sa confirme sau nu modificarea comenzii initiale. In ipoteza in care clientul nu confirma modificarile aduse la cunostiinta, acestuia i se vor returna sumele deja incasate (in cazul in care comanda initiala a fost deja platita) sau comanda va fi anulata din sistem. Orice reclamatie privind starea produselor livrate va fi adusa la cunostinta firmei noastre in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul https://teahugs.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Fortiter srl si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Date companie:

Fortiter srl

Adresa: Strada C.F. Robescu 11, sector 3, Bucuresti

J40/3898/26.03.2013

CUI: 31417157

Tel: 072.555.6292

e-mail: contact@teahugs.ro


Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.