O cafea cu adevarat savuroasa este preparata din boabe proaspat macinate, insa nu toti iubitorii de cafea au timpul si tehnologia necesare pentru a se bucura pe deplin de aroma cafelei preferate. Asa ca ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor.

Iti putem livra oricand, la tine acasa sau la birou, cafea proaspat macinata si impachetata astfel incat niciun pic de aroma sa nu se piarda pe drum.

Cafeaua aleasa de tine este macinata doar dupa preluarea comenzii si poti alege gradul de macinare: foarte fin sau fin, pentru o cafea traditionala, la ibric, mediu, pentru un espresso tare si bun sau grunjos, daca prepari cafeaua la presa franceza sau la filtru. Si pentru ca, dupa cafeaua de calitate, aleasa cu grija, rasnita este cea mai importanta unealta din arsenalul unui  cafegiu, folosim o tehnologie germana de cea mai inalta calitate, marca Mahlkonig. Astfel, iti putem promite o cafea cu granulatie uniforma, pentru prepararea unei bauturi calde excelente!

Imediat dupa macinare, impachetam cafeaua intr-un ambalaj din hartie kraft cu invelis triplu strat, cu protectie optima impotriva luminii si umiditatii. Iar sistemul de inchidere prin zipper iti permite sa pastrezi aroma proaspata, fara efort, si dupa desigilarea pachetului. Acelasi procedeu de impachetare este folosit si pentru sortimentele de ceai.

Stim ca deja ti-e pofta de o cafea cu adevarat buna, asa ca, dupa sigilare, iti trimitem comanda in cel mai scurt timp posibil.

 

 


Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.