Kenya Perlele Africii, Nr. 8

16,00 lei

Tarie (concentratie): 3

Sau cum nu toate boabele de cafea se nasc egale!

Plantatiile de  cafea in Kenya sunt intalnite si la o altitudine de 2,100 m, unde arborele de cafea creste foarte greu. Daca arborele de cafea nu poate asigura suficienti nutrienti, fructele situate la marginea ramurilor dezvolta un singur bob de cafea in loc de doua, asa numit “bob perla”. Acest bob “singuratic” are o aroma mult mai pronuntata decat a celor obisnuite, motiv pentru care boabele de cafea “perla” sau “Caracoli” cum sunt denumite de cultivator, sunt atent selectionate si mult apreciate pentru aroma si savoarea lor. Cafeaua noastra este din regiunea Kiundi si fructele sunt culese numai manual.

Procesul de prajire pune mult la incercare abilitatile si talentul specialistilor avand in vedere raritatea acestei cafele. Daca procesul de prajire este reusit, tenta tipica de ciocolata si savoarea picanta este usor descoperita! 

Ingrediente Cafea de origine, 100% Arabica
Tarie (concentratie) 3
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Timp preparare intre 4-6 minute
Temperatura preparare intre 90 C si 96 C
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.