Dreamy Tuscany, Nr.47

6,50 lei

Nivel teina: 0

O compozitie desprinsa parca din Nada florilor: lavanda parfumata, flori de tei, portocal si roinita miraculoasa, petale de trandafir, frunze dulci de mure si flori de nalba. Un buchet de arome incatator, care desfata simturile si indeamna la visare, purtandu-te pe meleaguri indepartate. 

Ingrediente mere, flori de tei, frunze Melissa, flori de lavanda, petale de trandafir, frunze de mur dulce, flori de portocal, flori de nalba.
Nivel teina 0
Dozaj Ceai 1 lingurita / 200 ml
Timp de infuzie 5-7 minute
Temperatura de infuzie 100°C
Nota 
Ayako F
02-08-2014

o recomandare nr. 1 de la categoria de ceai plante

In primul rand nu m-am gandit niciodata daca vreun viitor pot sa cumpar si savurez astfel de ceai in Romania pana ii cunosc pe Cristi si Bogdan in 2013.
La categoria de ceai plante, mi-e imi place cel mai mult acest Dream Tuscany. Este un ceai extraordinar de bun! Beau de obicei dupa-amiaza la serviciu dar cred ca este foarte potrivit sa-l beti la o intalnire de fete sau cand baietii care vor sa invite o fata acasa. Dream Tuscany ne bogateste conversatii. Se potrivesti si pentru un cadou, atentie.. am cumparat nu numai pentru mine ci si cand am avut nevoie de o atentie cuiva tot timpul si nu am gresit alegerea mea niciodata. Totii cei care au primit s-au bucurat foarte mult. Daca iti place ceiaul dulce, folosesti zahar brun cristal tot de la maya. Poti petrece un timp neuitat cu cei dragi. Promit!

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieți-vă părerea !

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.