India Malabar, Nr.15

15,00 lei

Tarie (concentratie): 3

Regiunea Malabar e situata in cel mai sudic punct al Indiei, unde musonul bate nestingherit. Iar cafeaua cultivata aici este unica prin metoda de procesare, cunoscuta drept „metoda musonica”. Boabele uscate sunt curatate de coaja si puse in saci de iuta, care sunt apoi expusi intemperiilor musonului pentru o perioada de 8 pana la 10 saptamani, la o altitudine cuprinsa intre 900 si 1,500m. Abia apoi sunt gata de prajit! Desi nu foarte aspectuoase in urma procesului- usor umflate si decolorate – boabele de cafea devin mult mai usor de digerat.

Cafeaua este exceptionala: aciditate scazuta si o aroma plina, cu note fructate, tente delicate de plante si o consistenta remarcabila.

Ingrediente Cafea de origine, 100% Arabica
Tarie (concentratie) 3
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Timp preparare intre 4-6 minute
Temperatura preparare intre 90 C si 96 C
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.