Ecuador Galapagos, Nr.7

26,00 lei

Tarie (concentratie): 2

Insulele Galapagos, cunoscute pentru flora si fauna unica, sunt situate la aproximativ 1.000 KM de coasta pacifica a Americii de Sud si apartin statului Ecuador. Insulele Galápagos sunt unele dintre cele mai izolate insule de pe glob.

Primii arbusti de cafea au fost cultivati pe insula Chatham in 1879, odata cu importul lor din coloniile franceze. Astazi, insula este numita San Cristobal si inca produce o cafea excelenta. Clima unica, departe de a fi excesiv de calda, datorita curentului Humboldt este caracterizata prin cantitati mari de precipitatii in partea sudica a insulei, in perioada Ianuarie-Mai. Acest tip de clima in combinatie cu solul vulcanic ofera conditii excelente pentru cultivarea cafelei. De cand prin lege este interzisa utilizarea oricaror pesticide, ierbicide si fertilizatori chimici in insulele Galapagos se cultiva o cafea excelenta.

Un gust bine echilibrat in combinatie cu o aroma de prospetime, inconjurat de un delicat parfum de ciocolata.  Dupa servire, aroma cafelei se simte inca pentru un timp, de aici si renumele ca una dintre cele mai faimoase cafele din Caraibe. 

Ingrediente Cafea de origine, 100% Arabica
Tarie (concentratie) 2
Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Timp preparare intre 4-6 minute
Temperatura preparare intre 90 C si 96 C
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.