Nicaragua Giants, Nr.24

20,00 lei

Adevăraţii iubitori de cafea şi experţii ştiu deja că Nicaragua este printre cei mai mari producători de cafea, de foarte bună calitate. În regiunile montane, doar boabele coapte de cafea sunt recoltate manual, de-a lungul a circa opt recoltări. Acest lucru este necesar, deoarece nu toate boabele se coc în acelaşi timp; dimpotrivă, pe o singură ramură poţi întâlni flori, boabe verzi şi boabe roşii de cafea. Arborii Maragogye nu produc aşa multă cafea ca alţi arbuşti tipici de cafea. Din acest motiv sunt uneori neglijaţi sau chiar se abandonează cultura lor în anumite yone. În căutarea noastră pentru cafeaua de calitate superioară, am găsit extraordinarele boabe de cafea Maragogype. Acest tip de cafea din Nicaragua, aromată şi aproape cremoasă, este preferata consumatorilor din Japonia şi America. În această parte a lumii, această cafea a câştigat admiraţia celor mai fini conaisseurs.

Dozaj cafea o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru 25ml apa
Recomandari servire Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Produse recomandate

Newsletter

Subscribe to the Paradis mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other.